Astrid D. - Babysitter

9260 Gistrup
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
15 km.
Alder:
23 år
Bruger siden:
25/10-2020

Omsorgsfuld og energisk barnepige står til rådighed

Mit navn er Astrid, og jeg er 22 år gammel. Jeg er i gang med mit 5. semester på fysioterapeut uddannelsen. Jeg er en glad og smilende pige, der elsker at arbejde med børn. Jeg tilbyder pasning af op til 4 børn, samt børn med særlige behov. Tager gerne børnene udenfor for at være aktive og skabe nye oplevelser. Jeg har egen bil og kan godt hente og bringe børnene fra skole og fritidsaktiviteter. Samtidig kan jeg også godt stå for lettere huslige gøremål som rengøring, madlavning, putning og lektiehjælp.
Da jeg er studerende har jeg mest tid om eftermiddag/ aften samt i weekenderne.

Kvalifikationer

Har tidligere erfaring som babysitter for venner og familie, samt har jeg arbejdet 3 måneder som frivillig, på et børnehjem og en skole i Kenya. Her stod jeg både for omsorg af børnene, samt undervsining i fag som engelsk, idræt, teknologi og matematik.
Jeg har også gennem min opvækst haft plejesøskende, hvoraf én har været svært handicappet, og det har givet mig mange kompetancer, med hensyn til tålmodighed og forståelse.
Har i forbindelse med min uddannelse haft et praktikophold hos PPR i Aalborg, hvor jeg har arbejdet med fysisk og kognitivt handicappede med diverse diagnoser som ADHD, downsyndrom og cerebral parese.
Til sidst har jeg også været hjælpetræner for et håndbold hold for børn mellem 4-6 års alderen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Astrid D.'s kontaktoplysninger.