Bianca S. - Babysitter

2450 København SV
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
19 år
Bruger siden:
15/2-2022

Opmærksom babysitter er klar til at hjælpe

Mit navn er Bianca. Jeg er 19 år gammel og bor i København SV.

Jeg kan tilbyde en hjælpende hånd fyldt med sjove timer og underholdning.
Jeg er åben for alderen 1-6 år, da det er den aldersgruppe jeg har bekendtskab til.
Jeg er smilende, udadvendt og en tryghedsskabende rollemodel der ønsker at give børn de nærværende stunder, som de har brug for. Jeg elsker derudover at udfolde mig kreativt. Jeg er god til at tage intiativ til aktiviteter såsom maling, tegning, sport eller madlavning.

Glæder mig til at hører fra jer :)

Kvalifikationer

Jeg er vokset op med en alene-mor der har været pædagog siden jeg var helt lille. Senere med årene fik jeg selv arbejde i en børnehave hvor jeg var i en længere periode, nok det sjoveste arbejde jeg har haft. Det var fyldt med glæde og små skøre unger der altid havde en sjov kommentar eller ide. Jeg blev derefter ansat i en vuggestue, som var helt uvant fra det jeg ellers havde arbejdet med.
Det var enormt spændende og læreridt da jeg på daværende tidspunkt aldrig havde holdt en baby før og nu stod med så meget nyt jeg skulle tage hånd om. Jeg lærte meget om ansvar, orden og at være med til at udvikle og glæde de små i deres hverdag. Jeg lærte at hvert barn var unikt og havde egen måde at gøre ting på. Jeg kunne tit være alene på en stue med alt imellem 4-6 børn uden problemer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Bianca S.'s kontaktoplysninger.