Jonas L. - Babysitter

4400 Kalundborg
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
27 år
Bruger siden:
14/5-2021

Uddannet pædagog, altid klar på noget sjov og ballade

Jeg er en ung uddannet pædagog, som til dagligt arbejder på en skole i Kalundborg. Da jeg har fast arbejde, kan jeg tilbyde weekends pasning, lige fra enkelte til overnatningen. Pasning kan både foregå hos jer eller hos mig. Jeg har en 4 værelses leglighed så der er massere af muligheder.
Skulle I stå og mangle pasning i hverdagene så skriv alligevel, så kan vi altid se, om der er noget der kan lade sig gøre.

Lidt om mig:
Jeg har hele pædagogpakken: Jeg er sød, sjov, omsorgsfuld, fjollet, legende, tålmodig, anerkende, bestemt, guidende, støttende, tydelig, rummelig, udadvendt og møder altid børnene i øjenhøjde.

Jeg kan lave mange forskellige ting og aktiviteter. Jeg kan li at være udenfor, og krave og lede efter forskellige dyr. Jeg kan li' at løbe rundt og lege og bevæge mig. Jeg kan også bruge tid på at være kreativ og fordybe mig. Har jeres børn en interesse er jeg altid klar på at fordybe mig sammen med dem, samtidig med at jeg er klar, på at lærer jeres børn nogle nye ting.

Kvalifikationer

Jeg har omkring 6 års erfaring og faglighed i min rygsæk, både som professionel pædagog og som privat børnepasser. Jeg har arbejdet med børn fra 3 år - 12 år.
Jeg arbejdet i børnehaver og forskellige skoler i indskolingen.
Jeg har før passet børn, hvor en ag drengene havde en diagnose, så det område ligger heller fjern fra mig. I speciel området har jeg erfaring inde for ADHA, mild autisme og børn med emotionelle udfordringer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jonas L.'s kontaktoplysninger.