Mie O. - Babysitter

7100 Vejle
Timeløn:
kr. 90,-
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
20 år
Bruger siden:
28/3-2016

Seriøs babysitter som gerne vil hjælpe og få mere erfaring med børn..

Hej Mit Navn er Mie, jeg er en frisk og ung pige på 18 år, som til dagligt bor i Vejle C, sammen med min kæreste. Til dagligt går jeg på Social og Sundhedsskolen i Vejle, på Grundforløb 2. Jeg er ikke ryger. I min fritid er jeg er også en del af Vejle Brandvæsen (Trekantområdets brandstation), og jeg er lige startet på mit nye hold som frivillig. Men i ca. 3-4 år, har jeg været en del af Vejles Ungdomsbrandkorps, så jeg har avanceret førstehjælp og jeg kan sagtens håndtere pressede situationer og holde hovedet koldt.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere passet både hund og børn, både privat men også i folkeskolen, som elevmailer som er en der har "passet" børnene i pauserne, hvis de ikke har trives i store børnegrupper, så de også fik en god pause. og jeg har også været med i en læsepatrulje, som gav børn mulighed for, at høre eventyr og fik roet sig ned, så de ikke var overgearet og det gav dem masser af tryghed, og socialt samvær med andre børn.

Omtale af Mie O.

25. aug. 2016

For en måned siden passede Mie vores to piger på 4 og 6 år for første gang. Vi holdt havefest, og normalt er det op af bakke at få pigernes opmærksomhed drejet væk fra forældrene. I hvert fald for en hel aften. Men ikke for Mie! Der blev hygget, tegnet, puttet og spillet Pokemon. Der var et super nærvær og en dejlig stemning. På trods af, at Mie ikke havde fået nogen introduktion til huset eller kendte pigernes vaner, "suste" hun bare ind og var superproff...........næste morgen var det første spørgsmål: "Hvornår kommer Mie igen?" Jeg kan varmt anbefale Mie, og vi glæder os til at få en anledning til at spørge, om hun kan passe pigerne igen (-:

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mie O.'s kontaktoplysninger.