Siri Holm A. - Babysitter

9000 Aalborg
Timeløn:
kr. 100,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
23 år
Bruger siden:
16/8-2018

Barnepige i Aalborg

Hej! Mit navn er Siri, og jeg er 21 år. Jeg starter på sociologi-studiet på Aalborg universitet til september efter 3 dejlige sabbatår, og derfor er jeg på udkig efter et barnepige-job i området :-)
Jeg tilbyder en glad og ansvarsbevidst barnepige til børn i alle aldre - hvad end det er hentning i vuggestue, børnehave eller skole, eller babysitning om aftenen. Jeg er en glad, frisk og tålmodig pige med masser af erfaring indenfor børnepasning - og derudover er jeg fleksibel og stabil :-) Jeg kan også hjælpe med madlavning og lektier.
Jeg håber på at høre fra jer og kontakt mig endelig, hvis I er interesserede og kunne tænke jer at se anbefalinger fra andre jobs!

Kvalifikationer

Jeg har samlet set arbejdet 1 år i vuggestue og børnehave, hvilket har været rigtig spændende og givet mig en masse erfaring. Derudover har jeg i ti måneder været au pair hos to forskellige familier i England i aldersgruppen 3 måneder til 5 år. Det var en skøn oplevelse og sjovt at følge børnenes udvikling i den tid, jeg var der. Så har jeg også passet to små tvillingedrenge på 17 måneder på fuld tid herhjemme, indtil de fik plads i dagpleje. Jeg nød at bruge min hverdag sammen med dem, og det var super lærerigt! Til sidst har jeg, lige siden jeg var 12, været barnepige hos forskellige familier med børn i alle aldre - lige fra 1-11 år.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Siri Holm A.'s kontaktoplysninger.