Zaina P. - Babysitter

2500 Valby
Timeløn:
kr. 120,-
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
8/5-2020

Børnepasning med plads til masser af kreativitet og leg

Hej, jeg hedder Zaïna, er 20 år og jeg vil gerne tilbyde hjælp til pasning af børn på 4 år eller over. Børn kan være fantastisk fantasifulde og livsbekræftende, og jeg vil derfor rigtig gerne arbejde som børnepasser. Jeg har lavet mange kreative projekter med børn, blandt andet en lille bog med historier, de selv fandt på. Jeg går meget ind for at lade børn følge deres egne idéer, bakke dem op i det og selv lege med. Jeg bruger meget af min fritid på at tegne, male, skrive og spille musik, og ville elske at bruge tid sammen med børn, der også kan lide at skabe kreativt. Der skal selvfølgelig også være plads til andre aktiviteter, for eksempel mere fysisk leg, afslapning etc.. Jeg er altid opmærksom på at lytte til barnets behov, og er også klar til at hjælpe med mere praktiske aspekter af hverdagen (f.eks. lektiehjælp og madlavning).
Selvom jeg elsker at tage del i børns verden på lige fod med dem , er jeg også meget bevidst om at være en tydelig voksen og skabe den vigtige tryghed og tillid. Jeg håber, jeg kan hjælpe!

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i en børnehave i et halvt år (næsten fuld tid), så jeg har meget erfaring med børn, og ved hvilket ansvar der følger med. Lige nu arbejder jeg som pædagogmedhjælpervikar for Pædagogisk Vikarbureau. Jeg starter uddannelse på RUC (fysik og filosofi) til sommer, men vil stadig være til rådighed som børnepasser efter studiestart.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Zaina P.'s kontaktoplysninger.