Drop den dårlige samvittighed

Nogle forældre gribes af dårlig samvittighed, hvis de lader en anden hjælpe med pasningen af deres barn. Det er der dog ingen grund til, så længe den, der hjælper, er et menneske, som barnet er trygt ved og holder af.

 

Ofte vil det give barnet nye og anderledes oplevelser, at det er en anden end mor og far, der kommer for at tilbringe tid. Det kan således udvide barnets horisont at have en god barnepige eller reservebedste til at træde til i det daglige, eller når mor og far skal en tur i byen.


 

Hvis din barnepige for eksempel er en yngre person på 16 til 17 år, så vil dit barn sikkert finde det ganske underholdende og spændende at blive hentet i børnehaven af sin barnepige, og ofte kan de to have andre oplevelser sammen, fordi barnet kan spejle sig i det unge menneske på en anden måde end i forældrene.

 

Det samme gælder, hvis det er en ældre og erfaren person – også kaldet en reservebedste – der henter barnet for at passe det. Dette menneske kan også give barnet nogle helt andre værdifulde oplevelser end forældrene. Måske har I andre børn derhjemme, og så kan en pause sammen med en reservebedste eller yngre barnepige M/K også give barnet et tiltrængt pusterum eller muligheden for at være 100 % i fokus.

 

Tag et kig rundt på jobbi.dk og se de mange dygtige mennesker, der landet over tilbyder at passe jeres guldklump.