Freja B. - Babysitter

2960 Rungsted
Timeløn:
kr. 150,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
21 år
Bruger siden:
5/5-2022

Erfaren babysitter søger job

Hej!
Mit navn er Freja! Jeg er snart 20 år gammel, og jeg har sabbatår.
Jeg elsker, at være sammen med børn, og jeg vil med glæde hjælpe dig/jer med pasning af barn/børn. Jeg har selv 3 yngre søskende, som jeg har passet meget gennem årene, men derudover har jeg også været barnepige i flere år. Jeg har derfor en masse erfaring med både piger, drenge, store som små, men også for børn med særlige behov. Jeg har i et år undervist en dreng med autisme i dansk og engelsk. Jeg er et super tålmodigt menneske, der nyder børns samvær.
Derfor vil jeg både kunne passe børn, hjælpe med lektier, hente og bringe dem (hvis bil til rådighed, og det ikke er i gå-afstand).

Kvalifikationer

Som nævnt, har jeg har selv 3 yngre søskende, som jeg har passet meget gennem årene, men derudover har jeg også været barnepige i flere år. Jeg har derfor en masse erfaring med både piger, drenge, store som små, men også for børn med særlige behov. Jeg har i et år undervist en dreng med autisme i dansk og engelsk. Jeg er et super tålmodigt menneske, der nyder børns samvær.

Jeg er altid blevet rost for mit nærvær, da jeg aldrig kunne finde på, blot at tænde for fjernsynet. Med mig vil der blive leget, læst bøger, spillet spil, tegnet - You name it :)

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Freja B.'s kontaktoplysninger.